• 1.gif
  • 2.gif
  • 3.gif

Помпената система „Broysan” на италианската компания PLANUS е единствената на пазара със сертифицирана степен на защита IP 68.

 

 

 

Помпената система „Broysan” на италианската компания PLANUS е единствената на пазара със сертифицирана степен на защита IP 68. Това гарантира максимална електрическа  безопасност при употреба на изделието.

 

 

 

 

 

SAER представи новата серия хоризонтални многостъпални помпи OP100, която разширява продуктовата гама на серия OP

 

ПРИЛОЖЕНИЯ Доставка на чиста вода и химически неагресивни течности. ОР помпите са подходящи за домашна употреба, за автоматично повишаване на налягането в системи с разширителни съдове, за градинарство, напояване, доставка на вода от кладенци. Освен това, благодарение на високия напор, ОР помпите могат да бъдат използвани като пилотни помпи в хидрофорни и противопожарни инсталации.
МАТЕРИАЛИ: въглеродна стомана, AISI 316 неръждаема стомана. С версия за честотен регулатор с мощност 15kW E2 или IE3 Стандартен IEC Мотор

Максимален дебит Q=110 m3/h.
Максимален напор Н=124 m.
Мощност P=4 – 22 kW

 

Можете да поръчате или да получите повече информация при нас.  


 

SAER представи новата серия многостъпални вертикални помпи МК100, която замества досегашната серия CWM201

 

ПРИЛОЖЕНИЯ Многостъпални вертикални електрически помпи с малки габаритни размери, подходящи за помпени инсталации с или без резервоар, напоителни системи и навсякъде, където трябва да постигне по-голям напор.

PMK: помпена част без двигател,
MK: електрически помпен агрегати- стандартни и  инверторни мотори

МАТЕРИАЛИ: въглеродна стомана, AISI 316 неръждаема стомана.

Максимален дебит Q=110 m3/h.
Максимален напор Н=331 m.
Мощност P= up to 55 kW

Можете да поръчате или да получите повече информация при нас


 

Електра помп ООД ще представи новите технологични решения на продуктовата гама на SAER Elettropompe на изложението "Вода София" в Интер Експо Център от 5 до 7 април 2016

 

 

Заповядайте да разгледате най-добрите предложения!


 

SAER Elettropompe с обновен сайт

 

 

Италианският производител на помпи и помпени системи SAER Elettropompe вече е с обновена страница в интернет.


Оптимизираният корпоративен сайт е достъпен на 6 езика (английски, италиански, френски, немски, руски и испански) и позволява на потребителите улеснен достъп до подробна информация за продуктовата гама на компанията.


Уебстраницата съдържа графично обособени секции с фирмена информация, продуктов каталог, електронни брошури, достъпни след регистрация, софтуерен конфигуратор за избор на помпи и раздели за новини и контакти.

www.saerelettropompe.com


 

SAER APP вече на разположение за IOS и Android

 

 

 

Свалете приложението на SAER Pump, за да имате на върха на пръстите си съвети за гамата на SAER по интуитивен и бърз начин.

Можете да направите избор  за нуждите ви на помпи, двигатели и мощност в зависимост от изискванията на приложението им.

 

 


 

Електра помп бе удостоена с отличие от Европейската бизнес общност

(2014 септември)

 

В началото на месец септември т. г. фирма Електра помп получи почетен статут на компания с висок престиж и обществено признание в областта на икономиката, съобщиха от дружеството. Сертификат и златен печат за европейски мениджмънт и социална отговорност бяха връчени на тържествена церемония на инж. Станислав Токмакчиев, управител на компанията, от представители на Съвета на Европейската бизнес общност. "Обществеността в България оценява високо постиженията на Електра помп в управлението на нови инициативи, в налагането на предимствата на съвременни модели в българската икономика за изпреварващо развитие на сектора и за утвърждаване на националното достойнство и просперитет", заявиха от Съвета по време на награждаването. “Като инженерингова компания, занимаваща се с доставка, ремонт и монтаж на всички видове помпи и хидрофорни инсталации, Eлектра помп се старае да налага новите технологии, разработвани от чуждестранните ни партньори, както и да използва най-новите икономически и социални инструменти” коментира инж. Токмакчиев.

 


 

Страница 1 от 3

 В момента има 10  гости