Електра Помп

Електра Помп ООД е създадено и функционира от 1993 година.

Oсновната дейност на дружеството е продажба, ремонт, гаранционно и следгаранционно обслужване и монтаж на сондажни помпени агрегати, потопяеми и наземни помпи за отпадни води, хоризонтални и вертикални центробежни наземни помпи, циркулационни помпи, вихрови помпи, хидрофорни системи, омекотителни инсталации, монофазни и трифазни електродвигатели, взривозащитени електродвигатели, предназначени за всички отрасли от промишлеността и бита.

Електра Помп ООД - Сервизна и складова база

Фирмата предлага и оборудване за помпени съоръжения: ел. табла, резервоари, разширителни съдове, поплавъци за чиста и отпадна вода, манометри, пресостати и други аксесоари.

Електра Помп ООД е сертифицирано по ISO 9001:2015 от декември 2004 година, а в края на 2016 успешно премина одит за ресертификация на системата за качество.

Дружеството предлага пълен инженеринг и консултация при добива на вода и поддръжка на машини и съоръжения. Дружеството разполага с висококвалифицирани кадри с висше техническо и икономическо образование.

 

Ремонт на помпи и гаранционен сервиз Помпи и помпени агрегати в складовата база Фирмен магазин за помпи и електромотори

Електра Помп ООД работи с продукцията на световните лидери в производството на помпи и електродвигатели.

Дружеството е официален представител и вносител на:

 • SAER Elettropompe S.p.A. – Италия – потопяеми и наземни помпи за чиста вода.
 • Faggiolati Pumps S.p.A. – Италия – потопяеми и наземни помпи за отпадна вода, миксери и оборудване за пречиствателни станции.
 • SEF Pumps – Италия – самозасмукващи помпи с гъвкаво работно колело за пренос на различни видове флиуди.
 • Matic s.r.l. – Италия – поплавъци за чиста и отпадна вода, нивосигнализатори, релета, автоматика.

Дейността на дружеството обединява както отрасли от леката, така и от тежката промишленост. Това се дължи на широкото използване на помпи и електродвигатели в селското стопанство, водоснабдяването, промишлеността, туризма и необходимостта от качествено и компетентно обслужване и сервиз на оборудването.

Наши партньори

  SAER Elettropompe

  Faggiolati Pumps

  SEF Pumps

  Husqvarna

  Gardena

  Planus

  Matic

Топ оферти

ТОП ОФРТИ